News Archive
Modacı Mehmet Köymen'den New York'ta Defile
Turkish NY, 18.03.2011


Modacı Mehmet Köymen New York'taki Metropolitan Pavilion'da ''Sultan'ın Koleksiyonu'' isimli bir defile düzenledi.

Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu himayesinde Amerika Türk Kadınlar Birliği'nce düzenlenen defileye, Başkonsolos Mehmet Samsar ve eşi başta olmak üzere New York ve New Jersey bölgesinde yaşayan Türk toplumunun önde gelenleri ile Amerikalı davetliler katıldı.

Turkish Cultural Foundation, The Marmara Manhattan, KLM, Marathon Line ve Barsan'ın aralarında bulunduğu ABD'deki Türk dernek ve şirketlerinin sponsor olduğu defileden elde edilen gelir, New York Başkonsolosluğu'nda Cumartesi günleri faaliyet gösteren Atatürk Okulu'na verilecek.

''Sultan'ın Koleksiyonu'' isimli defileyi Cumhuriyet kadınları adına yaptıklarını söyleyen Köymen, ''Bu ilk defilemizdi. Başarılı olursak bir dahaki sene de gerçekleştireceğiz. Bu sene ünlü mankenimiz Fatma Yaman'ı getirdik. Önümüzdeki yıl tam kadro Türk mankenlerle yapmayı istiyoruz'' dedi.

Defileden elde edilecek gelirin ABD'deki Türklerin çocuklarının okuduğu Atatürk Okulu'nda kullanılacak olmasından da ayrı bir gurur duyduklarını söyleyen modacı Mehmet Köymen, Manhattan'da defile yapmanın da kendisine büyük mutluluk verdiğini ve defile öncesi heyecan duyduğunu belirtti.

Source : Turkish NY
 
Flag Counter